Szöveges bélyegzők

 Szöveges bélyegző 

Gyors, kényelmes, egyszerű

Szöveges bélyegző

 

A bélyegző napjaink egyik legfontosabb irodai eszköze. Segítségével gyorsan és egyszerűen lehet a cég legfontosabb információinak lenyomatát készíteni.

A szöveges bélyegző a legalapvetőbb formája ennek. Általában 3 vagy 4 sor szöveget írunk rá a bélyegzőre. A bélyegzőnek tartalmaznia kell a cég nevét, székhelyének a címét, az adószámot és a nyilvántartási számot.

 

A bélyegző kőtelező

 

 

Sok cégnek a könyvelője csak olyan számlát fogad el, ami hivatalos bélyegzővel készült. Bélyegzőt csinálni nem bonyolult feladat. Általában elég elküldeni egy emailt, ami tartalmazza a lenyomat elemeit, amiből azután lehet bélyegző gumit készíteni. A bélyegző gumit ezek után könnyen rá lehet applikálni a bélyegzőbe. Maga a bélyegző ház magas színvonalon gyártott műanyagból készült, gyakorlatilag nem ritkán 10-15 év múlva is megőrzi használhatóságát.

A szöveges bélyegzőinkben a gumi lenyomat cserélhető.

Így a céges adatok változásával le lehet cserélni csak a lenyomatot, ebben az esetben nem kell új bélyegzőt vásárolni, így gyakorlatilag egy szöveges bélyegző akár örök életűnek mondható.

 

A bélyegző mérete

 

Szöveges bélyegzőink jellemzőn méretfüggőek.

Maga  a bélyegző gumi számítógépek által vezérelt gépekkel készült, így lehetőség van esetleg logók, egyéb információk feltüntetésére.

Ebben az esetben a bélyegző mérete növekedhet. A bélyegzőknek meghatározott méretük lehet, honlapunkon pontosan fel vannak tüntetve a megvásárolható szöveges bélyegzőink minden információi, ahhoz hogy Ön a megfelelő bélyegzőt válasszon.

 

Szöveges bélyegzők, gyártása különböző méretben, különböző színben

Webdesign