Bélyegző gyártás

 Bélyegző gyártás

 

 

Bélyegző gyártás

 

  

Régi technológia modern köntösben

 

A bélyegző bár alapanyagait tekintve nem sokat változott, ugyanez nem mondható el a gyártástechnológiáról. A bélyegzők minőségi műanyagból és rugóból készült, egy ilyen gyakorlatilag örök életre szól. A gumi lenyomat gyártással már más a helyzet. Erről szeretnénk egy kis betekintést nyújtani.

 

Bélyegző gyártás

 

 

Tartósság mindenekfelett

 

A gumilenyomat készítésre manapság különböző technológiák léteznek. Mi egy levilágításos technikát alkalmazunk. A grafikát kinyomtatjuk és egy speciális géppel egy folyékony gumira világítjuk. Ez egy kemény gumilemezt eredményez. Az így létrehozott lemez rendkívül tömör, de mégis rugalmas. A kiálló grafikák így lesznek stabilak, nem töredeznek és nehezen kopnak. Egy jól elkészített guminyomat akár örökre szól. Magát a szöveg lemezt lehet cserélni és a fent leírt technikával könnyen és gyorsan le lehet gyártani akár másik grafikával.

 

 

Bélyegző gyártás

Grafika minden

 

Kardinális kérdés, hogy milyen grafikát lehet elkészíteni egy szöveglemezzel.

Mi vektorgrafikus programokat használunk és nyomtatással készül a grafika a levilágításhoz. Ezzel a technológiával elég részletes grafikát lehet megvalósítani. Legyen az egy aprólékos szöveg, vagy egy sok vonalból, alakzatból álló logó, vagy kép, gyakorlatilag minden megvalósítható.

Reméljük tudtunk egy kicsit több információt nyújtani, a bélyegző gumi készítésével kapcsoltban, hogy ezzel is szélesítettük a látó- és érdeklődési kör kapcsán.

 

 

 

Bélyegző gyártás Budapesten

Webdesign